top of page

Fias Smörgåsgurka- Varm lag

  • 14 mars 2024
  • 2 min läsning

Uppdaterat: 8 aug. 2024


Detta är mitt absoluta favoritrecept när det kommer till smörgåsgurka.

Genom att lagen hälls varm över gurkorna, och att de därefter ska stå några dygn i kyl, gör att de krympt klart när man sedan packar burkarna. På så vis så får man plats med mycket gurka i burkarna!

Denna smörgåsgurka smakar ungefär som den du köper i affären och älskad av alla.

Så här enkelt gör du:


    Vill du läsa mer?

    Prenumerera på fialottasparadis.se för att fortsätta läsa det här exklusiva inlägget.

    Använd tillbakapilen på mobilen eller webbläsaren för att komma tillbaka till artiklarna 
    Senaste Inlägg
    Använd tillbakapilen på mobilen eller webbläsaren för att komma tillbaka till artiklarna 
    bottom of page